| Шутки :) Turkce espirileri |
| merlin | Дата: Воскресенье, 2007-04-01, 2:01 PM | Сообщение # 21 |
 Турист в Турции
Награды: 0
Статус: Offline
| | Quote (Hun_turk_kiZ) | Quote (merlin) Karimi o kadar seviyorum ki eskimesin diye baskalarinin karilarini kullaniyorum super yaaaa harika | Bana niye cok kizla geziyorsun sordular mi bu cevabi veriyorum, sag olsun Cem))
Вся информация о турции.
|
| |
| | |
| Hun_turk_kiZ | Дата: Воскресенье, 2007-04-01, 2:03 PM | Сообщение # 22 |
 Канка Турции
Награды: 8
| | Quote (merlin) | | sag olsun Cem | eyvallah cok yardim ediyor bu konuda ))))
|
| |
| | |
| merlin | Дата: Воскресенье, 2007-04-01, 2:13 PM | Сообщение # 23 |
 Турист в Турции
| | Quote (Hun_turk_kiZ) | | eyvallah cok yardim ediyor bu konuda )))) | Allah ragzi olsun ondan, ne kadar mantikli cevap degilmi??
Вся информация о турции.
|
| |
| | |
| Hun_turk_kiZ | Дата: Воскресенье, 2007-04-01, 2:27 PM | Сообщение # 24 |
 Канка Турции
| | Quote (merlin) | | ne kadar mantikli cevap degilmi?? | heee o kadar mantikli ki, buna soyleyecek birsey bulamazsin
|
| |
| | |
| merlin | Дата: Воскресенье, 2007-04-01, 5:23 PM | Сообщение # 25 |
 Турист в Турции
| | Quote (Hun_turk_kiZ) | | heee o kadar mantikli ki, buna soyleyecek birsey bulamazsin | O yuzden de kiz arkadaslarэm susuyor zaten bunu deyince))))))))
Вся информация о турции.
|
| |
| | |
| Hun_turk_kiZ | Дата: Понедельник, 2007-04-02, 10:08 PM | Сообщение # 26 |
 Канка Турции
| yeni projeler )))) tavsiye ederim http://slil.ru/24174215
|
| |
| | |
| Kabirova | Дата: Четверг, 2007-07-19, 1:50 PM | Сообщение # 27 |
|
Канка Турции
| может кому смешным покажется Askerlik subesiДобавлено (2007-07-19, 1:46 Pm) --------------------------------------------- otel pilot Добавлено (2007-07-19, 1:50 Pm) --------------------------------------------- piyano
|
| |
| | |
| Muhatap777 | Дата: Четверг, 2007-07-19, 1:57 PM | Сообщение # 28 |
 Канка Турции
Награды: 3
| Quote (Kabirova) otel pilot tesekur Madina
سلم عليكم
|
| |
| | |
| Kabirova | Дата: Четверг, 2007-07-19, 2:00 PM | Сообщение # 29 |
|
Канка Турции
| Muhatap777, rica ederim mne poslednee bolshe nravitsya est eshe odin hatirlamaya calis diye bir sey, cok komik ya, walla, v shkole nam uchitel pro etu shutku rasskaival
|
| |
| | |
| Muhatap777 | Дата: Четверг, 2007-07-19, 2:12 PM | Сообщение # 30 |
 Канка Турции
| Kabirova, да, последний тоже прикольный, тока я там не всё понимаю
سلم عليكم
|
| |
| | |
| Kabirova | Дата: Четверг, 2007-07-19, 2:16 PM | Сообщение # 31 |
|
Канка Турции
| Muhatap777, mne nravitsya gde ona havlanmaya basliyo catlacaktim gulmekten birinci defa dinlerken, zaten bu kadinin sesi yeter gulmek icin
|
| |
| | |
| Muhatap777 | Дата: Четверг, 2007-07-19, 2:20 PM | Сообщение # 32 |
 Канка Турции
| Kabirova, oyle sesi cok guzelmis, degil mi?
سلم عليكم
|
| |
| | |
| Kabirova | Дата: Четверг, 2007-07-19, 2:21 PM | Сообщение # 33 |
|
Канка Турции
| Muhatap777, sonunda ne dedi o? boyle konusanlar da var, kendidi zaten gulmeye basladi sonunda tutamadi kendini, bense bir cumle soylerken boyle bir sesle gulmekten olurdum
|
| |
| | |
| Natala | Дата: Понедельник, 2007-10-22, 4:22 Am | Сообщение # 34 |
 Влюбленный в Турцию
| Самый классный раздел форума.Особенно для меня. Ниче не понимаю
Да. Я такая.
|
| |
| | |
| Natalka | Дата: Четверг, 2007-10-25, 2:04 Am | Сообщение # 35 |
 Тюрколог
| Natala, хех ... я тоже прикольно хоть над собой посмеяться
Сообщение отредактировал Natalka - Четверг, 2007-10-25, 2:05 Am |
| |
| | |
| Диляра | Дата: Вторник, 2007-10-30, 2:10 PM | Сообщение # 36 |
 Канка Турции
Награды: 12
| Bu Biir Çocuk birgün dedesine sormuş: - Dede ninem ile kaç yıldır evlisin? - 40 yıldır evlat. - Peki ama dede, ben sizi hiç kavga ederken görmedim bunun sırrı nedir? - Otur evlat anlatayım... Nikahımız kıyıldı. Benim at arabasına ninenin üç-beş eşyasını attık ve bizim köyün yolunu tuttuk. Yolda atın ayağı tökezlendi. 'Bu bir' dedim. Yola devam ederken bir daha tökezlendi, ben yine 'Bu iki' dedim. Köye de epey yolumuz vardı. Bizim atın ayağı bir daha tökezleyince 'Bu üç' dedim ve çektim piştovu, atı orada vurdum. Ninen, ben atı vurunca başladı bana söylenmeye: - Biz nasıl gideceğiz. Niye durup dururken atı vurdun. Sende hiç akıl yok mu? Bu eşyaları nasıl götüreceğiz? Ben de döndüm ninene: "Bu biiirr" dedim. O gündür bu gündür, gül gibi geçinip gidiyoruz.... Это раааз... Однажды ребенок спрашивает у дедушки: - Дедуль, а сколько лет ты женат на бабуле? - 40 лет, внучок. - Дедуль, а как так получается, что я ни разу не видел чтоб вы ссорились? В чем тайна? - Садись, внучок, расскажу… После свадьбы погрузили мы вещи бабули твоей на мою телегу и поехали в нашу родную деревню. В дороге лошадь споткнулась. Я сказал: «Это раз». Едем дальше.. лошадь опять споткнулась. Я сказал: «Это два». До деревни оставалось еще приличное расстояние. Когда лошадь споткнулась в третий раз, я сказал: «Это три», - достал пистолет и застрелил лошадь. Твоя бабуля после этого давай меня выговаривать: - Ну как мы теперь поедем?! Зачем ты, ни с того ни с сего, лошадь застрелил? Совсем чтоль из ума выжил? Как мы эти вещи теперь повезем? Я повернулся к бабуле твоей и сказал: - Это рааааз… С тех пор живем душа в душу, горя не знаем… tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar. kültablasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar - ne arıyorsunuz siz - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! - pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? - tabii.. - bu ne güzellik ?? - hangisi -pardon saatiniz var mı acaba? --yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan - pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef. - aliriz? - yemezler -merhaba, saat var mı -ne? -saat diyorum. -eee -kaç olmuş acaba. -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!!
Sevgim sonsuza kadar sürecek
|
| |
| | |
| esmergulum | Дата: Вторник, 2008-11-11, 10:51 PM | Сообщение # 37 |
 Канка Турции
Награды: 34
| 1. Napıyosun? -Telefonla konuşuyorum.. -Aaa sizin telefon konuşuyo mu?.. 2. Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır. 3. Hangi çiçek hem kafaya takılabilir, hem de içinde çamaşır yıkanır? Cevap: Fesleğen tabii ki de 4. Saç malanmaz, taranır... 5. Seven unutmaz oğlum, eight unutur...
gamsiz hayat
|
| |
| | |
| divita | Дата: Воскресенье, 2008-12-21, 3:24 PM | Сообщение # 38 |
 Канка Турции
Награды: 97
| Quote (esmergulum) 5. Seven unutmaz oğlum, eight unutur... Öperseniz beyefendi değilsinizdir, Öpmezseniz adam değilsiniz. İltifat edersiniz yalan der Etmezseniz bırakır gider. Her isteğine «evet» derseniz karaktersiz olursunuz Karşı çıkarsanız - anlayışsız. Çok yanına giderseniz «sıkıldım» der Az giderseniz - küser. İyi giyinirseniz «çapkınsın» der Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar. Kıskanırsınız «huyun kötü» der Kıskanmazsınız «sevmiyorsun» der. Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar Kendisi bir saat gecikirse - «bunda ne var». Arkadaşınızla buluşursunuz adı «ihmal» olur O buluşur «Bizim kızlar» olur. Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur Başka bir adam ona baktığında adı «hayranlık» konur. Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister Dinlediğiniz anda «Neden konuşmuyorsun?» der Kısacası... Sade ama çok karışık. Zayıf gibi ama çok güçlü. Akıl karıştıran ama hayranlık uyandıran. İnsani çıldırtan ama mükemmel! Добавлено (2008-12-21, 3:24 Pm) --------------------------------------------- забыла добавить это про нас!)) про милых дам...турки беседуют))
|
| |
| | |
| Hun_turk_kiZ | Дата: Понедельник, 2009-02-02, 2:26 PM | Сообщение # 39 |
 Канка Турции
| igrenc espiriler Taşımasuyla neden değirmen dönmez? -Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır. -Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister? -Mataramasuko. Kızın biri kitap okurken ölmüş. Neden? -Satırbaşına gelmiş. - Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır? -Sabaha karşı -Küçük su birikintisine ne denir? -Sucuk Çok makbule geçti şimdi de Ayşe geçiyor. Yangın dolabını açmışlar nolmuş? Yang çok kızmış! En güzel çay hangi dağda içilir? Çay bar-dağı'nda Yıkanan Ton'a ne denir? -Washington
|
| |
| | |
| divita | Дата: Понедельник, 2009-02-02, 6:08 PM | Сообщение # 40 |
 Канка Турции
Награды: 97
| Quote (Hun_turk_kiZ) Kızın biri kitap okurken ölmüş. Neden? -Satırbaşına gelmiş.
|
| |
| |
|