| Помощь в поиске текстов Турецких песен |
| kalbim | Дата: Понедельник, 2009-12-28, 1:14 Am | Сообщение # 1101 |
 Жизнь - интересна! Пока жив интерес...
Награды: 31
Статус: Offline
| Quote (kolbaskina) beni insafsız там после кажется слово еще kaderine идет... то что слушала я, дальше есть еще слова....хм..может разные певцы? =)
herşey yolunda!
|
| |
| | |
| kolbaskina | Дата: Понедельник, 2009-12-28, 1:23 Am | Сообщение # 1102 |
 fermanlı
Награды: 164
| kaderimle там во второй строчке. Но я перенесла ещё и в первую, на всякий случай) Ну, Ибрагим Татлысес один. Я послушала, как он исполняет эту песню на Ибо Шоу. То, что он дальше рассказывает посреди песни - это не текст песни, это бла-бла. Что рядом с ним дувушка - Кара Кыз вот сидит. И для неё он споёт
Zaten aşk kötü bir şaka Anlamaya çalışma
|
| |
| | |
| kalbim | Дата: Понедельник, 2009-12-28, 12:26 PM | Сообщение # 1103 |
| kolbaskina, я вот здесь смотрела видео, тут и не понятно, кто поет...то, что на Ibo Show - да, там короткая песня какая-то...но возник вопрос - кто поет тогда такую же песню еще?=)
herşey yolunda!
|
| |
| | |
| lutor | Дата: Вторник, 2009-12-29, 0:18 Am | Сообщение # 1104 |
|
Турецкий янычар
Награды: 0
| спасибо дорогие друзья!!!!!!!!!!!!!! Ben sizlerni cok seviyorum!!!!!!!!!!!!! Можно попросить еще одну песню Felek называется у Ибрагима!!!!!!!!!!!! Cok teshekur ederim!
|
| |
| | |
| tanyaborhes | Дата: Вторник, 2009-12-29, 9:02 Am | Сообщение # 1105 |
 Турецкий подданный
Награды: 54
| lutor, эта İbrahim Tatlıses - Yalnızım Felek Çekmediğim dertle çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Çekmediğim dertle çile kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Ağlamadık sokak köşe kalmadı Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dıstlarım yalnızım yalnız Neler gördüm neler neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Neler gördüm neler neler geldi başıma Düşe kalka geldim ben bu yaşıma Tutupta kaldırım allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutupta kaldırın allah aşkına Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi O eski halimden eser yok şimdi Izdırap içinde yorgunum şimdi Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dıstlarım yalnızım yalnız Felek seninde bir gününü görmedim görmedim Çana aldım çırpındımda bir murada ermedim ermedim ermedim Gençlik eldeykende kardaşım devran sürmedi sürmedi Ah felek ah felek hainsin zalimsin felek
Наша жизнь - всего лишь секунда
|
| |
| | |
| ketrin | Дата: Суббота, 2010-01-02, 5:05 PM | Сообщение # 1106 |
 Турецкий янычар
Награды: 1
| Помоги найти слова песни "Ya olumsun ya dugun" Gulben Ergen.
|
| |
| | |
| 5559655 | Дата: Суббота, 2010-01-02, 6:36 PM | Сообщение # 1107 |
 Турецкий друг
| ketrin, Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle Offfff O zaman ya ölümsün ya düğün ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye Bu ceza ,bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye O zaman nolur dinle, nolur dinle O zaman ya ateşsin ya külüm Ya ölümsün ya düğün Ya yüzümsün ya hüznüm Ama ne olur dinle O zaman ya benimsin ya elin Nolur söyle, nolur söyle Offfff O zaman ya ölümsün ya düğün Ya ateşsin ya külüm Ya yüzüm ol ya hüznüm
Dikensiz gül olmaz
|
| |
| | |
| ketrin | Дата: Суббота, 2010-01-02, 8:22 PM | Сообщение # 1108 |
 Турецкий янычар
Награды: 1
| 5559655 большое спасибо!!
|
| |
| | |
| Xelavisa | Дата: Суббота, 2010-01-02, 9:42 PM | Сообщение # 1109 |
 Тюрколог
Награды: 8
| Девочки, помогите, пожалуйста, найти текст песни: Sami Yusuf - You come to me
|
| |
| | |
| 5559655 | Дата: Суббота, 2010-01-02, 10:26 PM | Сообщение # 1110 |
 Турецкий друг
| Xelavisa, Sami Yusuf - You come to me You came to me in that hour of need Sana en muhtac oldugum an geldin bana When I was so lost, so lonely O kadar ümitsizken, o kadar yalnizken You came to me took my breath away Bana geldin soluğumu kestin Showed me the right way, the way to lead Dogru yolu gösterdin BRIDGE 1 You filled my heart with love Kalbimi sevgiyle doldurdun Showed me the light above Yukaridaki isigi gösterdin Now all I want Is to be with you Artik tek istegim seninle olmak You are my One True love Sen benim tek ve gercek askimsin Taught me to never judge Bana yargilamamayi ögrettin Now all I want Is to be with you Artik tek istegim seninle olmak CHORUS (x2) VERSE 2 You came to me in a time of despair En caresiz animda geldin bana I called on you, you were there Seni cagirdim, ve sen oradaydin Without You what would my life mean? Sensiz hayatimin anlami kalirmiydi? To not know the unseen, the worlds between Görülmeyeni bilememek, aradaki dünyalari BRIDGE 2 For you I’d sacrifice Senin icin feda ederim For you I’d give my life Senin icin hayatimi feda ederim Anything, just to be with you Herseyi, sadece seninle olabilmek icin I feel so lost at times Bazen kayboluyorum By all the hurt and lies Bütün acilar ve yalanlar arasinda Now all I want Is to be with you Artik tek istegim seninle olmak CHORUS (x2) MIDDLE 8 Showed right from wrong Dogru ile yanlisi gösterdin Taught me to be strong Güclü olmami ögrettin Need you more than ever Her zamandan daha cok ihtiyacim var sana Ya Rasul ALLAH You came to me Bana geldin In that hour of need Sana en muhtac oldugum an Need you more than ever Her zamandan daha cok ihtiyacim var sana Ya Rasul ALLAH BRIDGE 3 You filled my heart with love Kalbimi sevgiyle doldurdun Showed me the light above Yukaridaki isigi gösterdin Now all I want Is to be with you Artik tek istegim seninle olmak You are my One True love Sen benim tek ve gercek askimsin Taught me to never judge Bana yargilamamayi ögrettin Now all I want Is to be with you Artik tek istegim seninle olmak CHORUS (currently X2) Добавлено (2010-01-02, 10:26 Pm) --------------------------------------------- там английский и параллельно туркиш)
Dikensiz gül olmaz
|
| |
| | |
| iri5146 | Дата: Четверг, 2010-01-07, 10:31 PM | Сообщение # 1111 |
 Турист в Турции
Награды: 2
| Добрый вечер! Помогите, пожалуйста найти текст Özcan Deniz - İllallah
Сообщение отредактировал iri5146 - Четверг, 2010-01-07, 10:34 PM |
| |
| | |
| kalbim | Дата: Пятница, 2010-01-08, 7:37 Am | Сообщение # 1112 |
| Quote (iri5146) Добрый вечер! Помогите, пожалуйста найти текст Özcan Deniz - İllallah Özcan Deniz - İllallah Çok eskiden herkes yerini bilirdi Bilirdi kim kadın kim erkek değildi Misal evlilikler ömür boyu sürerdi Bir yastıkta kocayın yerinde deyimdi Şimdi adresi kaybetmiş doyumsuz insan Sende onlardan çıktın aslına bakarsan Ne söyledimde bu kadar karıştı kafan Aşk dedim başka bir şey demedim Şansıma olmuyor en doğrusu bile Üç gün sürmüyor İllallah aşktan yine sil baştan Neden hep taştan bunların kalbi İllallah aşktan yine sil baştan Neden hep taştan kızların kalbi Halbuki kara kara gözlerine yandım Kasmadım hiç kendimi oluruna saldım Arsızlar arasında arzasını buldum Diye diye mutluluktan uçuyordum Şimdi adresi kaybetmiş doyumsuz insan Sende onlardan çıktın aslına bakarsan Ne söyledimde bu kadar karıştı kafan Aşk dedim başka bir şey demedim Şansıma olmuyor en doğrusu bile Üç gün sürmüyor İllallah aşktan yine sil baştan Neden hep taştan bunların kalbi İllallah aşktan yine sil baştan Neden hep taştan kızların kalbi
herşey yolunda!
|
| |
| | |
| iri5146 | Дата: Пятница, 2010-01-08, 5:31 PM | Сообщение # 1113 |
 Турист в Турции
| kalbim, Спасибо милая!!!
Сообщение отредактировал iri5146 - Пятница, 2010-01-08, 5:31 PM |
| |
| | |
| ctdbyx | Дата: Понедельник, 2010-01-11, 12:36 PM | Сообщение # 1114 |
 Турецкий янычар
| привет!помогите перевести песню Mustafa Ceceli - Hastalıkta Sağlıkta!!!я даже текст не могу у вас найти
|
| |
| | |
| tanyaborhes | Дата: Понедельник, 2010-01-11, 4:00 PM | Сообщение # 1115 |
 Турецкий подданный
| ctdbyx, держи текст. А за переводом обращайся по теме Mustafa Ceceli – Hastalıkta Sağlıkta Şu hercai hayata bir kere geldik Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız
|
| |
| | |
| iri5146 | Дата: Понедельник, 2010-01-11, 8:36 PM | Сообщение # 1116 |
 Турист в Турции
| Добрый вечер!!! Помогите пожалуйста, найти тексты вот этих песен Babutsa - Mehmedim Bendeniz - ne yıldızlar sondu Babutsa - Guzelim
Сообщение отредактировал iri5146 - Понедельник, 2010-01-11, 8:42 PM |
| |
| | |
| tanyaborhes | Дата: Понедельник, 2010-01-11, 9:04 PM | Сообщение # 1117 |
 Турецкий подданный
| iri5146, Babutsa - Mehmedim mehmedim Bugün rahat huzur varsa içimde Evel Allah sonra senin sayende Şafakla beraber kalkar erkenden Sonsuzluğa demir attın mehmedim oy mehmedim Bendeniz - ne yıldızlar sondu Yuvasız kuşlar misali Dolandım kapının önünde Ne çok şeyden geçmişim Kendimden de Tanrı verdi bu canı Bir tek o almalı Senden geçtim sanma Ölsem bile Taşınmaz bu yük bir daha Mutluluk zor hayatta Anladım sevmek ne zor Gidemezsin de Ne yıldızlar söndü ben sönmedim Ne yağmurlar yadı ben dinmedim Ne fırtınalar koptu bir tek ağaç dalında Ben gitmedim, gidemedim Yuvasız kuşlar misali Dolandım kapının önünde Ne çok şeyden geçmişim Kendimden de Tanrı verdi bu canı Bir tek o almalı Senden geçtim sanma Ölsem bile Nasıl sevdik doyamadım Ben hiç böyle olmadım Sevilmiyor bir başkası Düşünüp yerine Ne yıldızlar söndü ben sönmedim Ne yağmurlar yadı ben dinmedim Ne fırtınalar koptu bir tek ağaç dalında Ben gitmedim, gidemedim Babutsa - Guzelim Sevdan beni öldürüyor güzelim Hem sevdalı hem sana deliyim Sevdan ateşten gömlekdir bilirim Sevdalıyım sevdalı biriyim Gezinirim sokağında sigaramı çekip çekip Ne olur yüzünü görseydim güzelim Nasılda girdin aklıma şaşırdım şaşkınlığıma Ne olurdu seni öpseydim güzelim Bir gün sende seversin güzelim Sevdan üstüne yanar yüreğim Bir sen gibi sevgili bulursun Vefasız sevmekten yorulursun Gezinirim sokağında sigaramı çekip çekip Ne olur yüzünü görseydim güzelim Nasılda girdin aklıma şaşırdım şaşkınlığıma Ne olurdu seni öpseydim güzelim
|
| |
| | |
| ctdbyx | Дата: Понедельник, 2010-01-11, 10:02 PM | Сообщение # 1118 |
 Турецкий янычар
| спасибооооооооооо большое!! [i
|
| |
| | |