she smiled at me and said; would you like it sweet and love? you know a place we can take it nice and slow i know what you are thinking dont stop my needness with me telling you now, this is real
shake it up sekerim i know what you are feeling i got what you needed shake it up sekerim tell me what you are thinking you are my only sweet thing
she said me the sexy lets go ... can i get it right you put your twist in me I´ll take you through the night
dont keep me waiting not sure you are understanding just how much i crave for you
shake it up sekerim i know what you are feeling i got what you needed shake it up sekerim tell me what you are thinking you are my only sweet thing
lovy dovy lovy dovy all the time i got lots of candy to make you mine lovy dovy lovy dovy all the time i got lots of candy for you
shake it up sekerim i know what you are feeling i got what you needed shake it up sekerim tell me what you are thinking you are my only sweet
Kafam attэ bak yine akэlmэ kalэr bu yerde Эnternetteyim chatteyim yazэюэyorum bak biriyle Onu hiз gцrmemiюtim birde webcamini aзtэ Bana bir hareket yaptэ.. Юok
Aa sexy tenini oynatэyor Aa cicileri amanэn konuюuyor Diskomatik vьcudu tam 90 60 90 Amanэn sэmsэcacэk o belini sarsam wwwbomba bomba bir gьzel bekler burda O dudaklar bal yanaklar Gir de bir bak daha neleri var
Doksan altmэю doksan vьcudum var Doya doya bitmez tadэm var Kendime arkadaю arэyorum Aradэрэm bana uyacak dediрimi yapacak
Эsterim bu yar benim olsun yalnэz bana bana baksэn Hem oynasэn hem yorulsun yorulup yanэma uzansэn Herkes tэpkэ benim gibi o kэzэ istiyor Bu kэzda zaten sayfasэnda arkadaю arэyor
Doksan altmэю doksan vьcudum var Doya doya bitmez tadэm var Kendime arkadaю arэyorum Aradэрэm bana uyacak dediрimi yapacak
90 60 90 60 bu kэzэ kim daraltmэю Юak юak cep telefonlar herkes onu kayэt yapmэю Tak tak bel kemerine sьrьkleyip beni takmэю Bak bak internetten bana bana sorular yazmэю Bu kэz bana yaюэmэ sordu 21 dedim Yerin yurdun nerelisin dedi bekarэm dedim Tam bana gцresin dedi nasэl sevindim Pat diye rьyadan uyandэm kendime geldim
Hastayэm hasta hasta zordayэm zorda zorda Sana sana цlьrьm sana sana biterim Sana sana yanarэm yanar yanar yanarэm Sana sana yanarэm yanэnda horlarэm Tatlэ tatlэ konuюur ne istersen yaparэm Hergьn evde kalэrэm sarma sarma sararэm Ellerin ayaklarэna mm masaj yaparэm Derdine derman olurum sana kurban olurum Saрa sola yanar durur kulun kцlen olurum Mm okюarэm mm koynunda uyurum Derman derman derman duman her tarafэ yakarэm
أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
Когда я приехала в турцию, то первая песня , которую я услышала, была Дидо. И теперь воспоминания с этой песней, как начало отдыха, начало сказки Помогите пожалуйста! Текст не могу найти Уж больно она мне понравилась :)))
Harcadэm, hэrpaladэm зok Зok zarar verdim, beni affet Эnsan tuhaf, ne hoyrat Ne юaheser ve nanasэl ilkel hayret
Kibir bir canavar gibi bekliyor pusuda Tэpkэ bir volkan gibi uykusa da, kalbini kurban veriyor Sen aюkэn talibi o galibi olmaya tutkun, yok korkusu da Ki tek bir hayat var biliyor
Yan yan yan yanmam lazэm Daha yol almam lazэm Kendimden caymam lazэm, zor!
hanum, ну ты и написала не странно, что найти не можешь вот, лови:
Bendeniz - Kördüğüm
Gittim Bak Ben Seni Seve Seve Gittim Bak Ben Seni Bile Bile Katlanırım Ayrılık Denen Şeye Sayende Değiştim Ben De Uğrunda Öldüğüm Neden Bu Aşk Böyle Kördüğüm Ayrılmak Zor Vazgeçsen De Bu Aşk Bizim Görmesen De Geç olmadan, zor Olmadan Hiç Günahsızken Al Beni Bu Hayırsız Gerçek Değil İnan ki Yok Bir Nedeni Kaderimmiş Sensiz Hayat Bir Yol Bulup Döndüm Geri Hakkım Değil Sensiz Hayat Mutluluğun Düşman Gibi
Aydan-Malika, нету у него такой песни... есть только песня с этими словами...
Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım
Ben güzelden anlarım Gözlerin menekşe bahçesi Bu kadarı fazla gerek yok Sözlerin ipek gül denizi Bu kadarına hiç gerek yok Hislerim seni ele veriyor Sen sevilecek yarımsın Ellerim hep seni arıyor Yerin yurdun yanımdır Nazlısın,hakkındır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Cilvelisin,yakışır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Çok tatlısın çok Seni veren allah'a Şükürler olsun Çok güzelsin çok Ben güzelden anlarım Göze geleceksin vallahi Kırkbirkere maşallah Nazar değmez inşallah
KroshkaRu, не обязательно три раза сообщение писать, достаточно одного. Слова песни of of здесь точно должны быть. أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
İçlendiğim günler oldu Bozulduğum şeyler oldu Hiçbirini yansıtmadım Konuşmaksa bir hayal oldu Üzülmem mi, bozulmam mı? Kırılmam mı, dağılmam mı of Kadersiz miyim neyim Oyuncağın mıyım neyim Of of kömür gibi yanıyorum Of of ayıp mıdır seviyorum Of of hislerimle oynuyorsun Gırgır geçip duruyorsun Neden böyle yapıyorsun of Of of kömür gibi yanıyorum Of of ben derdimi biliyorum Of of düşlerime giriyorsun Bir girdin mi çıkmıyorsun Neden böyle yapıyorsun of Ben sadece gölgen oldum Dur dediğin yerde durdum Beş para etmez dünyada Güvendiğim bir sen oldun Olan yine bana oldu Sana bir gün daha doğdu of
Zeynep Dizdar - Zehir Gibi
Ayrılık çok yeni daha bir hafta oldu biteli Benim içim delik deşik o yanımdan gitti gideli Ooooo gitti gideli Ooo yanımdan gitti gideli
Gecelerim böyle zor zor geçiyor Zehir gibi yüreğim çok acıyor Ah bu aşk belası üzerimde Gönül ferman dinlemiyor
Gecelerim böyle zor zor geçiyor Zehir gibi yüreğim çok acıyor Ah bu aşk belası üzerimde Ne dersen de dinlemiyor
пожалуйста, помогите перевести этот текст. Заранее спасибо БОЛЬШОЕ!!!!!!!
Bir bahçemiz var; Bir taraf çiçekli, bir tarafsa çöl. Bir tarafta gökkusagi, öbür tarafsa çöl. Sınırda kalmışlardanız biz. Hep sınıfta kalmışlardan çok uzaktayız; Sıkıntı çekmişlere yakın bir yerde. Çölde kazanilan zaferler; Hepsi kanla yazilir. Ahmak olmasaydın insan; Tüm zaferler dostça kazanilirdi. Her gün dogumun hergün batimina, Her geceden gündüze işlenen bir suç var. Her bir yerde bahçemiz var Cümleler de ol deva diye dua ederdi günde bin defa Fayda yok! Bu çok fena... Çare yok! Bu bir bela... Sanki yoktu basta... Hepsi kalsın... Alemimde Sagopa ve Ceza, Rap için bir pranga... İlham perilerim, Yorgun ellerim Ve miskin armağan düşüncemin Yaninda bir emanetim bu bedene. (zor) Yıllarim bir yetki verdi; Etki tepki oldu. Kendimin hudutlarinda bir çiçektim, mordum. Onca tarla doldum. Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yapraınnda. Geri kalan umutlar oldum. İstediğim yerdeyim. 1-2 dakika verin bu adama konuşamaz. Dilim tutuldu. Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri? Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri? Akar sular bu bahçelerde. Kurtulur zebanilerden. Akmayan suyun gül çölde Çesmeler var her bir yerde; bul! Olmaya çalis bir kul! İstedigimiz hep tek sulh! Olmasin altimda çul! Olmasin param ve pul! Genede gül bir kez be! Bir kere gül be! Senede bir de olsa, Gül bu çölde yeserir elbet. Sabah biter ve bizde Sinirin ortasinda kaybolup gider de Sözlerimizi ve rapimizi Miras birakiriz yeter! Ey rapin sebepsiz anlamı! Damarlarımda gezine dur. Şakaklarimda kan birikmiş, Ben bir cümlelik bir nokta değilim! Şiirlerimle gömülecek adım Satırlarim ve geçmişim, Tokat izlerim... (Ceza - anlat) Ellerimde karakalem, Kara gözüm seyirde. Yollarimda yolunu gözledigim bir yolcu Malum... Yaradan Allah'im! Gençligime mahcubum Oyuncak bir tabanca elime hakim oldu, Çok alıştım... Ben bugünde yaşıyorum; Yarında meçhulüm. Bin yasak ve bin cezayla ilelebet mi yaşıyorum? Bir bal olsam, damlasam. Bu yeryüzünde bir kalbim, nefretim Ve var olan bin cezam... Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri ? Fincan kahvem hatrina saydim Bir yudumluk askim beni sarhos Komplo ordularim gardiyanlarim Neyim var ki raptan gayri ?
Juljascha, спасибки большое! Это я в спешке писала, вот и перепутала... На работе запарка была. Времени в обрез. Извиняюсь. Спасибо за исправление. Впредь буду более внимательна. Julia hanum